Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nenapadlo Vás zavolat policii?!

0 0
možnosti

Paní autorko s tou pistolí si pospěšte!! Naši dobroserové a EU to, aby se občan ozbrojil, brzy ztíží, nebo přímo zakáže.

1 0
možnosti
SH

Víte, že si právě říkám, že ten pošahaný moralista mohl mít v těch hlubokých kapsách také podomácky vyrobenou pistoli a nůž? A třeba si to na poslední chvíli rozmyslel? Mohl to být stejný podivín jako britský vrah, zahradník Thomas.

1 0
možnosti
KZ

Ten dotyčný „neruda" zaútočil nejen slovně, ale i fyzicky - tady není co řešit! Navíc vyhrožoval zabitím! Stát se to mě, jen by fyzicky zaútočil - a dostal by takovou „rychtu", že by se z toho pos...l! *** A jen tak mimochodem: díky Sobotkovi se může stát, že se sem „nakýbluje" banda muslimských nezvaných „hostů". Jak byste se zachovali, kdyby před vámi některý z nich fyzicky obtěžoval a napadal bezbrannou ženu - nebo nedejbůh dítě?! Také byste moralizovali, nebo dělali slepé?! Chlap nemůže ustupovat do nekonečna - to by si sám sebe nemohl vážit...

4 0
možnosti
SH

Víte Vy vůbec jak osvěžujícím dojmem na mě tady působíte? Vracíte slabším naději a krev do žil! Děkujeme!

1 0
možnosti
PD

Byť jsem zastánce ostrého přístupu k delikventům všeho druhu, nemyslím si, že za nadávky bych hned někoho zastřelil. Kdyby tam byl nůž atd. , tak je to jasné.

Když na něj vytáhnu pistoli, tak budu mít problém s obecným ohrožením.

Když do něj půjdete fyzicky, je velký předpoklad, že ho nějak zmrzačíte a máte problém jen a jen vy.

Jediné, co můžete udělat, je poslat dědka do XXX.

Pro mě tento případ nemá žádné logické řešení.

1 0
možnosti
MJ

Takže jste neuměli zabránit, aby vám kuřačka škodila a pak vám vadilo, že někomu ruply nervy a zakročil ostřeji. Chápu to dobře?

0 4
možnosti
SH

Chápete to tak, jak chcete. Názor si musí udělat každý sám. Podle toho, jak jsou nastaveny podmínky a události v jeho životě. Podle vlastní míry občanské statečnosti a podle vlastní míry víry ve společnost. Každý to chápe podle sebe a podle sebe také soudí. Někdo hází kamenem!

1 0
možnosti
Foto

Pro slušného člověka je použití násilí i k obraně těžký krok, na který není připraven. Pro popsanou situaci by byl nejlepší lék pro útočníka kvalitní pepřový sprej. ;-€

http://www.obrana.cz/obrana.cz/shop/222-sprejova-svitilna-police-tornado-50-ml-sfl-01-50.html

0 0
možnosti
PB

Výborně napsaný článek s ostudnou realitou... Udělala jste správně a příště zkuste to kopnutí do vajec - viz příspěvek V. Kroupa.

7 0
možnosti
MJ

ale ta kouřící slečna vejce neměla

0 3
možnosti
Foto

No vidíte, a přitom to mohl vyřešit jeden dobře mířený kop do vajec... Divila byste se, jak po něm bývají seriózní páni ještě o poznání serióznější...

5 0
možnosti
Foto

Když jsem byl kluk, tak kolem 15, v prváku na střední škole, zažil jsem něco podobného, ale těch netečných lidí tam bylo daleko víc a jen jeden co se zastal. Nějaká babička s nákupní taškou na kolečkách šla s davem, který přestupoval z jedné linky metra na druhou. Takový dvoumetrový habán do ní neomaleně strčil tak, že spadla na zem. Když se paní ohradila, jen se jí vysmál. Davy lidí netečně proudily okolo. Nějaký pán, cca 50 - 60 let se na mladíka obořil, cosi to dovoluje a chtěl paní pomoci vstát. Ten mladík ovšem toho muže chitil za oblečení, zvedl ho do vzduchu a několikrát s ním ošlivě uděřil o zeď metra a u toho mu spílal. Davy lidí stále netečně proudili okolo. Pak se mladík sebral a odkráčel, babičku i pána nechal ležet na zemi. Spolu s několika "odvážlivci" jsme po jeho odchodu pomohli oběma vstát. Naštěstí byly oba v pořádku. Dnes bych snad něco udělal, ale asi bych nevolil přímý útok - jak říká moje máma, hrdinů jsou plný hřbitovy a jejich děti vyrůstají bez táty.....

1 0
možnosti
OB

„Jediná věc je nezbytná pro triumf zla, aby dobří lidé nic nedělali.“ Edmund Burke

6 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2429x
Vzácná je ta šťastná doba, kdy je dovoleno myslet si, co chceš, a říkat, co si myslíš. Tacitus

Seznam rubrik