Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Dovoluji si zveřejnit reakci, která i přišla e-mailem. Z pochopitelných důvodů vymažu jméno obce, i když uvedeno bylo:

Váš článek ohledně nepřizpůsobivých občanů je pravdivý a v naší obcise děje totéž co v článku, už jsme bezradní. Obracíme se na různéinstituce s prosbou o pomoc, ale naše prosby nejsou vyslyšeny. Obrátilijsme se už i do Prahy, kde nás odkázali na ministryni práce a sociálních věcí,která se takovýchto občanů zastává s tvrzením, že je vše v pořádku. Jedinápomoc je od PČR , která u nás v obci zvýšila dohled, denně řeší s romamapřestupky, které obec posílá ke komisi. Komisi a řešení přestupků platí obec.Lidé se bojí, stěhují se z obce. Romové napadají slovně i fyzickyobčany vesnice.

Se vším co jste napsala souhlasíme a článek který jste napsala, je jediný ! Jinak se všichni těchto romů zastávají. Oni jen berou soc. dávky anepracují. Majitelé, kteří těmto nepřizpůsobivým pronajímají byty, ze kterýchberou jen nájem, nic nezajímá! Ani to, co tito romové dělají a jaké jsou s nimiproblémy. Piště těchto článků víc, držíme palce! Starosta

1 0
možnosti
Foto

Smutné je, že si lidi vůbec neuvědomují, že je to velmi často jen důsledek jejich vlastní volby.

0 0
možnosti
LN

...mějte trpělivost...za pět až deset let barák spadne..a oni potáhnou o obec dál....

0 0
možnosti
LK

Aby v té obci po 5-10 letech ještě někdo zbyl ........ mimo pár důchodců.

2 0
možnosti
Foto

Mějme to za zlé sami sobě, protože my jsme stát. Myslete na to až půjdete volit.

10 0
možnosti
PK

Vyrostl jsem v době kdy "bez práce nebyly koláče" nebo alespoň koláčky. Nebylo to ideální ale dnešní režim plný lidských práv, bez pracovní povinnosti, podivné legislativy, Vámi popisovaný problém rozjel na plné obrátky. A k tomu volný pohyb osob. Mládí jsem strávil v pohraničním Varnsdorfu a nikdy jsem tam o romském problému neslyšel, až nyní. Největší průšvih byl, že tam bylo hodně málo mužů (textilky).

5 0
možnosti
MR

M64a19r72t39i47n 11R34a33m

27. 6. 2016 20:52

Sorry, že můžu dát jen jednu karmu R^R^R^

7 0
možnosti
MT

Napsala jste to přesně tak, jak to u nás v kocourkově vypadá. Ale naši voliči jsou v klidu a zas to hodí Bohouškovi a Dienstbierovi. !

7 1
možnosti
PK

Nic proti, paní blogerka je nejen půvabná žena, ale když to hodíte Kalouskovi, Fialovi - bude to lepší? Ale asi byty v Brně pro nepřizpůsobivé by nerozdávali.

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2429x
Vzácná je ta šťastná doba, kdy je dovoleno myslet si, co chceš, a říkat, co si myslíš. Tacitus

Seznam rubrik