Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Děkuji, za upozornění, opraveno.

0 0
možnosti
MK

Je to na zamyšlení. Ale to Vaše řešení oddělit zrno od plevy, není od věci.Dávám karmu.Milan Kalous

1 1
možnosti
FS

F95i18l25i86p 74S12o73k30o69l

24. 11. 2016 0:33

další rasista ...

1 2
možnosti
MJ

Kdyby to bylo tak jednoduché, to rozdělení na dobré a tzv. plevel... před lety (když byla ještě na základce) zavolala nejmladší dcera sanitku, protože u cesty ležel nějaký člověk. Posádka ji pak sprdla (byl to opilý bezdomovec). No a já jsem jí tenkrát řekla, že je dobře, že sanitku zavolala a ani mi nebyla hanba...

10 0
možnosti
VZ

Ani se té posádce nedivím. Znám lékaře, co s RZ jezdil a po takovémto klientovi je zpravidla vybavení sanity na sterilizaci nebo vyhození. A navíc mohou chybět tam, kde skutečně o něco jde. Představte si, že vaši dceru srazí auto a sanitka se o pár minut opozdí právě proto, že byla předtím zavolána k někomu takovému? Budete pořád mít tyhle názory nebo budete řvát, že tu ludru měli nechat ......?

0 3
možnosti
FV

Hnus. Myslím váš článek a jeho vyznění a zejména tu V. cenovou na konci a ty lazarety.

Co takhle slova soucit, pochopení, zapomněla jste jejich obsah? A o tom člověku nic nevíte. Pan Holeček níže má recht.

11 10
možnosti
MS

Moje dcera pracuje v nemocnici a někdy musí tyto "chudáky", které jim na oddělení přiveze policie, umývat, aby se vůbec dali nějak ošetřit. Co přitom od nich na svoji adresu vyslechne, to se nedá publikovat. Nezřídka ji napadnou i fyzicky. Takže tentokrát s vámi a s tím vaším "soucitem a pochopením" hrubě nesouhlasím. Rv

4 1
možnosti
PH

Nejak jsem nepochopil, co byste vlastne chtela, aby toho chudaka nekde za mestem zastrelili a pohodili v lese i s temi koblihami? A hlavne aby ho nevozili do vasi nemocnice, na kterou prispivate ze svych dani?

Priste to budete treba vy, po mrtvici se na ulici poslintate a nejaka blondata pipka vas obejde, aby se o vas neuspinila.

Takovy mily, usmevny hnus, prece se nebudeme spinit s temi osklivymi na dne. Nevite nic ani o tom bezdomaci, ani o sobe, jak dopadnete

12 4
možnosti
SH

Vidím, že svůj názor na mne, jako na onu - cituji: blonďatou pipku, takovy mily, usmevny hnus, - o které toho hodně víte, už máte. A co bych chtěla? Pokud Vás to skutečně zajímá, čtěte znovu, pomalu a bez předsudků!

1 3
možnosti
MR

M96i13l67a37n 70R22a12d67e94k

23. 11. 2016 17:37

A pak se media divi ze vyhral nekde nejaky Trump

1 1
možnosti

Souhlas (bez hanby)

11 3
možnosti
FV
KJ

Taky nevím co s tím. Ono je dosti snadné býti velkorysý, přející a chápající, když je to nějaká story v americkém seriálu nebo v barevném časopise pro paní a dívky a člověk ještě k tomu pracuje v nějaké té nezisk-ofce. Horší je, když se s těmito věcmi člověk potká tváří v tvář ... to je potom dost rychle tak ňák po dojetí.

4 1
možnosti
FS

F60i43l56i11p 63S19o12k92o63l

24. 11. 2016 0:48

Je potřeba zatnout zuby, udělat kus práce, a před vyhořením ( včas ) odejít. Přijdou další.

Ale ne rasistovat jako tyhle pipiny tady v diskusi. Zabezpečené stárnoucí ..., které si otevírají ... ( jak se to řekne slušně ?? ) na každého a cokoliv.

0 0
možnosti
SH

Dovoluji si zveřejnit jeden z e-mailových ohlasů:

Nejenže je mi hanba, ale mě to imrzí.Při hasičském memoriálu přisoutěži v hasičském útoku (letošní léto) měl náš mladý hasič úraz,záchranka nepřijela, řekli nám, že nanejvýš můžou poslat službu bez doktora,ale protože jim oznámil otec zraněného (mimochodem profesionální hasič, kterýjiž zachránil spoustu lidí při své práci), že to bude na šití, doporučili nám,abychom ho odvezli do Stodu sami. Tak jsem v průběhu hasičskésoutěže vyrazila s jeho maminkou a dalším kamarádem do Stodské nemocnice. Ošetřili, sešili, byli rychlí,ale...Jak to tedy je? Slušní – pomozte si sami. A ti ostatní budou křičet, žemají nárok!Také nejsem velkorysá. Také mi to vadí.

15 0
možnosti
Foto

Spravedlnost vzala za své prosazením sociální politiky.

14 2
možnosti
SH

K tomu už se nedá nic řict. Děkuju za příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2429x
Vzácná je ta šťastná doba, kdy je dovoleno myslet si, co chceš, a říkat, co si myslíš. Tacitus

Seznam rubrik