Diskuse

Kde jen ti z Hradu udělali chybu. Že by vybrali nevhodnou kravatu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zdarec, fakt pěkně napsané. Ocenil jsem zejména slovník, který byť velmi slušný, přec břitký byl a husa potrefená, kdyby to četla, jistě by zakejhala.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
SH

A víte, že máte pravdu? Zakejhala. Prý jsem se měla předtím, než článek vypustím do světa informovat o hradním protokolu. Proč bych to dělala? Vždyť já ho přece viděla:-). A děkuju!

0 0
možnosti
MB

Chtít po buranovi, aby byl schopen alespoň základních pravidel slušnosti, je skutečně věc zhola nemožná. Bez ohledu na stranickou příslušnost.

0 0
možnosti
SH

Tak jsem zkoukla diskuzi a vidím, že leckde jsem jejím předmětem já. Dobrá, beru, jsem autor. Pro pány Vaňka a Richtera a další podobně usuzující si proto dovoluji zveřejnit odkaz na můj blog, který dokazuje, že moje politické názory s úctou k prezidentu Zemanovi nesouvisí.- http://sylvaheidlerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=498254.

0 0
možnosti
Foto

....prostě další předvolba s "kundydátem" na vysokopredvoschoditelstvo..

3 0
možnosti
VB

Základní problém je, že Zemana vůbec do města pustíte, že starosta zruší zájezd, že se staví Potěmkinovi vesnice...Nepochopitelné. Proč je na něj zvědavý?

Sdělil bych mu, nejste zde vítán, zajeďte si do Osvětiman nebo do někam jinam.

3 1
možnosti
BV

Oficiální program návštěvy Plzeňského kraje:

15:30 – tisková konference prezidenta republiky a hejtmana kraje k ukončení návštěvy Plzeňského kraje

(restaurace Černý orel, Náměstí 24, Kdyně)

"na místní tiskové konferenci za zavřenými dveřmi nebyl nikdo z radnice vítaný."

šlo o tiskovku v místě, ale ne o místní

"PO UKONČENÍ NÁVŠTĚVY se totiž početná prezidentská ekvipáž odebrala za vyžádaným gurmánským zážitkem do zamluveného hostince. Avšak starosta ani nikdo jiný z představitelů města k slavnostně prostřenému stolu přizván nebyl."

To je tedy drzost, nebyla jste pozvána ani vy.

Zdroj: http://sylvaheidlerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=583272

5 8
možnosti
JR

J12a20n 22R31i52c43h67t60e13r

30. 1. 2017 12:55

A hele, už to pomalu leze ven;-D

Máte ode mě plus, než budete mínusován (já jich o kousek níž za podobné řeči obdržel sedm:-)).

To je ta správně vyvážená směs polopravd a pololží:-)

0 4
možnosti
JD

No tak já to chápu tak, že prezident přijel do vašeho města, absolvoval schůzku se starostou, předal mu dar a potom jel dál - na oběd, který měl s předstihem domluvený v hostinci. A že sebou nevzal starostu, z tohoto komára skutečně velblouda nevysocháte;-D

Naopak je hezké, že o vaše město projevil zájem prezident republiky a že ho navštívil. To nedělají všichni prezidenti, já pamatuji prezidenta Svobodu, Husáka, Havla, Klause a Zemana a moje město navštívil jen prezident Zeman. Ostatním za návštěvu nestálo, i když je pravdou, že Klaus ho navštívil už jako exprezident.

4 8
možnosti
FS

Pane Doležale, jste asi velkým obdivovatelem pana prezidenta, ale nevidíte si na špičku nosu. Pan prezident přijede, pojí, popije, dárky posbírá - promluví pár vět ke svým obdivovatelům na téma "jak by to on dělal a jak to ten premiér nedělá, jak je většina lidí co něco hlesnou proti němu za pitomce atd. atd. atd." no a jede domů - má vyděláno. Davy vám podobných šílí radostí, jak je ten pan preziden lidový, jak to umí....

13 2
možnosti
BV

Sylva Heidlerová

zastupitelka Kdyně

členka místní/oblastní rady ODS

3 1
možnosti
MS

Co tím chtěl básník říci ? 8-o Rv

4 1
možnosti
Foto

Chybu udělal starosta. Měl jet do těch Alp. :-) Napsala jste to moc hezky, karma

12 2
možnosti
JR

J10a71n 21R68i90c34h34t85e79r

30. 1. 2017 11:11

Myslím, že se to dá shrnout jednoduše:

Plusy: majitel hostince měl úžasný kšeft, v městečku se konečně aspoň místy odhrnul sníh, pronajímatel pódia taky vydělal...

Mínusy: starosta nebyl pozván na oběd (což je vskutku nevychovanost), prezident si zapálil v oddávací síni (což nemusel, ale pokud tato má rozměry větší než 2*3 metry, pak to jistě žádným miminům vadit nebude)

Diskutabilní: starosta určitě nebyl povinen zájezd rušit, ale jednou se nechal zvolit za zástupce obce, tak podobné situace holt patří k jeho práci. Občany nikdo ven mávat nehnal, stejně jako celá radnice jistě nezadělávala na koláče. Že se babky prodíraly závějemi je záležitost obce, která neplní své povinnosti, případně majitelů domů, nikoli prezidenta.

A mimochodem, stěžujete si, že se prostí lidé neměli kam jít najíst: jak to děláte, když je v hospodě nějaká soukromá akce, třeba svatba nebo jiná oslava? Mřou snad obyvatelé hlady?

I za cenu spousty mínusů si myslím, že poněkud přeháníte. Protože prostě chcete:-)

3 14
možnosti
VK

že jste informován, jak se v onom místě odklízí sníh. Holt, volič MZ se nepozastaví nad ničím.

6 0
možnosti